Εταιρεία

To 2006, μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο των αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολό και αγάπη για την συσκευασία, τις γραφικές τέχνες και την αυτοκόλλητη ετικέτα. ο Γιώργος Μετρίδης και η Παναγιώτα Μπόχλου με άριστες τεχνικές γνώσεις και γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς στον τομέα της συσκευασίας ιδρύουν την ART LABEL –ΜΕΤΡΙΔΗΣ Γ. –ΜΠΟΧΛΟΥ Π.ΟΕ, μια σύγχρονη ετικετοποιία με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή και εκτύπωση αυτοκόλλητων ετικετών σε ρολό και έδρα το Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Στο τέλος του 2007 έχοντας ολοκληρώσει τις διαδικασίες εγκατάστασης και αδειοδώτησης, με γνώμονα πάντα την άριστη ποιότητα ,τον σύντομο χρόνο παράδοσης και τις ανταγωνιστικές τιμές ξεκινάμε την παραγωγική και μέχρι σήμερα συνεχώς ανοδική πορεία μας …

Με δυνατότητα εκτύπωσης letterpress μέχρι και οκτώ χρώματα, cold foil με overprinting & hot foil σε οποιοδήποτε αυτοκόλλητο υλικό, αλλά και ψηφιακή εκτύπωση ετικετών σε ρολό μπορούμε να καλύψουμε πλήρως κάθε ανάγκη μεγάλη ή μικρή .

Όραμα μας αλλά ταυτόχρονα και δέσμευση, τα προϊόντα μας να “ξεχωρίζουν“ και να έχουν οι πελάτες μας έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ελάτε να δημιουργήσουμε !!!