Υποστήριξη

Η συμβολή μας στην αποτύπωση της δραστηριότητας και των προϊόντων σας στην αυτοκόλλητη μορφή που ταιριάζει στην επιχείρησή σας δεν περιορίζεται μόνο στην σωστή εκτύπωση.

Ο ρόλος μας είναι πολύπλευρος καθώς δεν εγκλωβίζεται μόνο στην εύρεση του υλικού που θα αναδεικνύει το προϊόν και τη δραστηριότητά σας με τον καλύτερο τρόπο. Το εξειδικευμένο ατελιέ μας μπορεί να προσαρμόσει την μακέτα σας σε κάθε συσκευασία, μέγεθος, διάσταση ή να σχεδιάσει από το μηδέν την μακέτα σας.

Επίσης έχουμε τη δυνατότητα πριν την εκτύπωση να σας στείλουμε ηλεκτρονικά δοκίμια σε Pdf ή jpg για έλεγχο ή ψηφιακό δοκίμιο (proof). Είμαστε στη διάθεσή σας για να κουβεντιάσουμε και να δώσουμε λύσεις σε κάθε ερώτημά σας σχετικά με το πεδίο της δραστηριότητάς μας. Με άλλα λόγια, έχουμε την διάθεση, την πρόθεση, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το μεράκι να δημιουργήσουμε για εσάς την ετικέτα που θα απογειώσει το προϊόν σας.

Ελάτε να κουβεντιάσουμε από κοντά και να ανακαλύψετε μόνοι τι ακριβώς μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς και τα προϊόντα σας!